Skydsmatta för löpband

Det kan vara en god investering att införskaffa en skyddande och ljuddämpande matta till ditt löpband.

Det finns flera bara mattor att välja bland.

Vi kan tipsa om en bra matta från traningspartner. Denna matta har en bra tjocklek som motverkar onödigt slitage på golvet och gör träningen lite mjukare. Vid träning hemma så är det en billig försäkring att använda en underlagsmatta under den tyngden som uppstår från ett löpband och en person i träning. Dom har även en bra guide som gör det lätt att välja rätt.

Läs traningspartners Köp Guide här...

Med en bra matta kan du även träna när övriga familjen sover. Dom har även dom populära slitstarka pusselmattorna till överkomligt pris. Dom har också underhålls kit för löpband med eller utan silikon.

 Ta hand om ditt golv

Har du värme i golvet där du utövar din träning så ska du tänka på att ta upp och lufta skyddsmattan regelbundet, detta minskar risken att golvet missfärgas.
Om du låter mattan ligga länge så är det risk för att du kanske måste lägga nytt golv om du råkar ut för en rejäl missfärgning. Även om du inte har värmeslingor så kan det vara klokt att lyfta och lufta din skyddsmatta ibland,då motverkar du nyansskillnader på golvet. Det kan vara bra att vara två när man gör detta.

Åter till lopband.com

Lämna en kommentar

Här på denna sida finner du information och tips på vad du ska tänka på när du ska köpa löpband.