Så beställer du företagsgym

 Letar du gym till företag

Då kan vi tipsa om maxpuls. Dom brinner för träning och hälsa och känner en stor drivkraft i att få andra att upptäcka hur bra man mår av regelbunden träning på jobbet eller hemma. dom  har utvalda produkter och gympaket som dom anser  höjer träningsinspirationen och gör träningen roligare och även mer effektiv. Hos skatteverket.se kan du se vilka friskvårdsaktiviteter som är avdragsgilla.

Företagsgym till mindre och större företag.

Dom erbjuder smidiga paket lösningar för både styrka och konditionsträning. Dom har tagit fram olika gympaket som förslag till ett företag som planerar att bygga ett träningsrum till sin personal. Storleken på gymutrustningen är anpassad till den yta ni har att tillgå på företaget.

Ni kan enkelt begära en offert helt baserat på era behov och önskemål. Gör en offertförfrågan så återkommer dom med ett förslag baserat på ert behov.  besökwww.maxpuls.se  för mer info.

Hyra träningsutrustning
Ett hyresavtal upprättas genom att uthyraren köper utrustningen av leverantören och sedan hyr ut utrustningen till hyrestagaren. Att hyra är bra när man är intresserad av nyttjandet men inte ägandet av en utrustning. Med ett hyresavtal får hyrestagaren möjlighet till byte av utrustningen alternativt komplettering under pågående hyrestid.

Serviceavtal på gymutrustning

Om ni tecknar serviceavtal på levererad utrustning så får ni regelbunden genomgång av din träningsutrustning.

Serviceintervallen kan läggas upp på en eller flera gånger per år beroende på användningsgrad och ert unika behov behov.

Med ett serviceavtal på gymutrustningen undviker ni driftstopp och säkerställer säker och trygg användning av utrustningen.

Behöver du också hjälp med planering av ert träningsrum? Besök  www.maxpuls.se

Där hitta du många referensprojekt som dom har genomfört till BRF föreningar och små och stora företag.

Planering av gymlokal

Planering är A och O för att få ett funktionellt träningsrum som passar just ert behov och er lokal.

Dom hjälper er kostnadsfritt med projektering / planering av träningsrummet / gymlokalen. Skicka bara en enkel skiss eller beskriv hur ert utrymme så levererar dom en ritning som förslag på placering av utrustning.

Dom hjälper dig genom hela processen, från val av lämplig utrustning som är lämpad för er användningsgrad, ritning, leverans, installation och service. En bra och smidig paket lösning som har erbjudits många företag och skolor i hela landet.

Vill du börja i liten skala så kan du kika på ett billigt Multigym

från ablica som kostar ca 6000kr det kan vara en början för att se om några på jobbet verkligen är intresserad av träning på jobbet. Skulle det vara kö till detta hemma gym så är det bara att utöka med fler träningsmaskiner. Det finns träningscyklar,löpband och även vibrationsplattor att köpa. Högst upp på denna sida hittar du en länk till skatteverket och där kan du läsa vad du kan dra av som friskvård!

Här på denna sida finner du information och tips på vad du ska tänka på när du ska köpa löpband.