Köp Guide Löpband

Video som hjälper dig att välja löpband!

​I filmen från traningspartner.se får du en snabb guide som hjälper dig att hitta en passande löpband som stämmer överens med dina önskemål och krav.

Motor

Motorn är den del på löpbandet som slits mest. Du bör välja ett löpband som har en motor med motoreffekt på minst 2 -2.5 hästkrafter. Om du tränar pass längre än 45 minuter bör ditt löpband ha en motor med ännu fler hästkrafter. Du kanske du ska kika på testvinnaren sole S85. Ett annat bra band från sole är F63 denna test vinnare är ett bra val och denna modell har länge varit ett populärt val i mellan klassen. Det är en modell som har funnits länge på marknaden och den erbjuder en bra löpkänsla och som med alla sole modellerna så finns det bra utbud av tillbehör och programval som passar dom flesta.

Löpyta

Ditt löpband måste vara lagom långt för din steglängd och din löpstil. Långa löpare med långa steg och de mera drivna löparna behöver ett lite längre löpband jämfört med kortare löpare. Längden på löpytan varierar från 120cm och upp till 150cm.

Hastighet

Dom flesta löpband är inställbara för en hastigheter upp till 16km/h. Detta räcker ofta  för motionärer men vill du träna snabb intervallträning på ditt löpband bör du satsa på ett löpband som klarar 18 eller 20 km/h.

Placering

Du bör ha ett rum som har relativt högt i tak och även har lite utrymme kring bandet. Tänk även på att du ska ha tillgång till ett el uttag i närheten. Vill du kunna fälla i hop bandet bör du ta reda på vilken takhöjd som krävs.

Varför anser vi att traningspartner.se är en bra butik?

2o Års erfarenhet

  • Med mer än 20 års erfarenhet av att sälja träningsredskap kan dom hjälpa dig med den utrustning du behöver.
  • Dom erbjuder alltid professionell rådgivning samt support monterings- och leveransservice.​
  • Öppet Köp/ Ångerrätt
  • Öppet köp i 60 dagar,så att du i lugn och ro hinner titta på dina beställda varor innan du bestämmer dig.

Vill du beställa prisvärda produkter kan du kika här på billiga löpband

Hoppas att du finner svar på dina frågor och att du hittar en produkt som passar dina önskemål och krav. Kom i håg att investera i en underlagsmatta och olja av rätt sort så kommer du kunna ha glädje av ditt löpband under många år

Här på denna sida finner du information och tips på vad du ska tänka på när du ska köpa löpband.