I denna Video från Träningspartner Får du goda råd som gör det enkelt  att Välja löpband som passar just dig och dina Behov!

Här får du en snabb Genomgång som hjälper dig att Välja ett löpband som passar Dina Behov!

Motor 

Du bör välja ett löpband som har en motor med motoreffekt på minst 1.5 -2.5 hästkrafter. Om du tränar pass längre än 45 minuter bör ditt löpband ha en motor med ännu fler hästkrafter.

Löpyta

Ditt löpband måste vara lagom långt för din steglängd och din löpstil. Långa löpare med långa steg och de mera drivna löparna behöver ett lite längre löpband jämfört med kortare löpare. Längden på löbandens löpyta varierar från 120cm och upp till 150cm.

Hastighetsfunktion

De flesta löpband är inställbara för en hastigheter upp till 16km/h. Detta räcker ofta t för motionärer men vill du träna snabb intervallträning på ditt löpband bör du satsa på ett löpband som klarar 18 eller 20 km/h.

SPORT 5.0 har 16 träningsprogram som har utformats av en certifierad personlig tränare för att du enklare ska nå dina mål.

SPORT 5.0 har 16 träningsprogram som har utformats av en certifierad personlig tränare för att du enklare ska nå dina mål.

Varför anser vi att traningspartner.se är ett bra Val när du ska Köpa Löpband Online!

2o Års erfarenhet

  • Med mer än 20 års erfarenhet av att sälja träningsredskap kan dom hjälpa dig med den utrustning du behöver.
  • Dom erbjuder alltid professionell rådgivning samt support monterings- och leveransservice.​

Öppet Köp/ Ångerrätt

  • Traningspartner erbjuder dig som konsument öppet köp i 60 dagar,så att du i lugn och ro hinner titta på dina beställda varor innan du bestämmer dig.

Fraktfritt

  • Beställer du ett löpband så är det Gratis Frakt! 

Här på denna sida finner du information och tips på vad du ska tänka på när du ska köpa löpband.