Sole-F 63 fitness

Prisvärt val i mellanklassen

Sole F63 har klassats som det bästa kvalitets löpbandet i sitt prisklass (Mellanklassen)i många år och det har förbättras från tidigare år med en integrerad tablet hållare,bluetooth till högtalarna och en smidig USB Port för laddning för bekväm laddning. Till sitt pris på 19990kr är F63 ett band som ger dig valuta för pengarna.

Sole F63 löpband

SOLE har fått ett mycket gott rykte tack vare att dom bygger löpband av hög kvalitet med de bästa komponenterna och F63 håller fast vid det. Den har en stark 3.0 HP-motor som erbjuder hastighet upp till 18 km/h och max en  lutning upp till 15 grader. När den inte används låses löpbandet säkert på plats och tar då ganska liten plats.

Detta är en beprövad konstruktion som har varit i toppen av flera Svenska och utländska tester i flera år. Redan 2016 fick den betyget bästa bandet i sin klass av bästitest.se och sedan dess så har den förbättrats ytterligare. Det finns även specifika fettförbränningsprogram som passar utmärkt om du vill gå ner i vikt.

Fakta:
Motor (konstant Hk): 3.00 Hk
Motortyp: Dc motor
Mått L x B x H: 208x89x145 cm
Mått hopfälld L x B x H: 120x89x185 cm
Löpytans höjd över golvet: 19.00 cm
Vikt: 115.00 KG
Förinställda program: 10.00 St.
Egna definierade program: Ja
Pulsstyrt program: Ja
Transporthjul: Ja
Handpulssensor: Ja
Pulsbälte: Ingår
Hopfällbar: Ja
Löpyta längd: 152 CM
Löpyta bredd: 51.00 cm
Hastighetsintervall: 1-18 km/h
Lutningsintervall: 0-15 %
Max Användarvikt: 148.00 kg
Användning i hemmiljö: Ja
Garanti: 2 År (hemmabruk)

Test video om Sole f63

I filmen får du en bra genomgång av alla program och funktioner som erbjuds.

Hos traningspartner har du alltid öppet köp i 30 dagar.

Läs mer här >>

Enligt Prisjakt har traningspartner lägsta priset i  Augusti 2023!

Smidig display

Bandet har en smidig display som är enkel att använda med lagom med funktioner, användarvänlig och  med en blå display. Displayen visar tid, hastighet, lutning, distans, kalorier, puls och takt. Konsolen har inbyggda högtalare som du enkelt kan ansluta  din mobil eller iPod för bekväm lyssning under träningspassen.  Högtalarna ger inget jätte bra ljud men duger gott om du inte är så kräsen gällande ljud kvalitén.

Vad är positivt

Bra komponenter

Bandet har komponenter i hög kvalitet som har testats underlång tid och en avancerad dämpning, stora spårrullar och en stark motor. Med Sole får du det bästa där det verkligen behövs. Tack vare att denna modell har funnits ganska länge så har dom kunnat finslipa och förbättra produkten sedan lanseringen.

Motor
Motorn är tyst och kommer att transportera dig genom din promenad, jogging och löpning. Den erbjuder en 3.0 kraftvärmemotor som hålls sval av tunga svänghjul. Det hjälper till att säkerställa hållbarhet, kanske ännu mer än modeller med större motorer.

Lutning

Du kan luta med upp till 15% på detta löpband, vilket ger dig möjligheten att öka dina träningspass och hjälpa till att förbränna fett och kalorier snabbare. Detta fungerar oavsett om du går eller springer så du lägger till en extra nivå av programmeringsalternativ till din hemma träning.

Lätt att fälla ihop

F63 är hopfällbar och kan enkelt fällas upp när det inte används trots att det är enkelt att fälla ihop så är det stabilt. Bandet är  stabil och vinglar inte som andra fällbara löpband kan tendera att göra. Den har också ett hydrauliskt stötdämpande system för att underlätta när du ska fälla upp bandet som väger 115 kg.

Användarmanual på Svenska

Manualen är på svenska och du kan läsa hur du monterar ihop bandet och du får även information om hur du på bästa sätt underhåller och rengör löpbandet.  Hos dom kan du även mot tillägg beställa bandet monterat och klart, dom har även mycket bra rikstäckande service& support och  30 dagars returrätt.

Läs mer här och köp till bästa pris hos traningspartner.se

Vad är negativt

Jämfört med andra i denna prisklass så har den lite mindre program val än vissa utmanare ,men dom 10 program som finns räcker ändå långt. Priset i Augusti 2023 (19990kr) kan också upplevas lite högt men du får ett stabilt välbeprövat löpband som är byggt för att hålla. Just nu på vintern  är det väldigt många som beställer produkter för hemma träning, så dom tar snabbt slut så om du ska beställa vänta inte för länge.

Summering

Det är ett smart och prisvärt val från sole. En gedigen testvinnare  för dig som springer hemma ett par gånger i veckan och som vill ha ett pålitligt löpband som erbjuder behaglig träning utan överraskningar. Det har en väl tilltagen löp yta som passar dom flesta löpstilar och även långa personer. Fundera du på att investera i denna produkt så bör du inte vänta för länge, nu när  vintern snart är här då finns risken att denna storsäljare tar slut igen.

Tycker du att det är lite för dyrt så kanske ni kan investera i ett band till arbetet. Detta band fungerar även för raska promenader om man nu  inte vill börja löpträna direkt.  Med detta band hemma har du tillgång till mängder av träningsmöjligheter som passar dom flesta. Om du vill gå ner i vikt så finns det bra fettförbränningsprogram som gör det lättare att nå sina mål.  För den vane löparen kan det vara kul att träna snabba intervaller för att få mer snabbhet och bättre styrka.  Med sole får du ett bra löpband som kommer att hålla länge om du bara sköter underhållet . Det är lätt att komma igång.

Efter köpet

När du har köpt ditt band läs manualen så att du vet hur ofta du behöver smörja bandet. Det kan även vara bra att kolla så att inte bandet drar snett. Det brukar vara relativt enkelt att justera i sidled.   På start sidan hittar du mer information när du ska köpa löpband.

Här på denna sida finner du information och tips på vad du ska tänka på när du ska köpa löpband.