löpband för företag

Löpband för företag

Letar du efter ett löpband till jobbet så ska du välja ett robust och pålitligt löpband som passar olika personer och löpstilar. Du får nog räkna med att betala ca 30000- 40 000 kr för att hitta ett bra och tåligt löpband om det skall användas dagligen 4- 6 timmar per dag. Kraven på löparbandet i ett gym på jobbet är annorlunda än för privat bruk. Först och främst måste bandet klara av att rulla många, många mil varje dag i flera timmar i sträck.

Innan du ska välja bör du fundera på följande:

 • Vilken användningstid i timmar per dag
 • Antal personer som ska använda utrustningen
 • Ungefärlig max användarvikt på personerna som ska använda gym utrustningen
 • Vilka funktioner behöver ni

Ett bra löpband för kontor är sole TT8 det finner du här hos www.traningspartner.se Där hittar du också annan bra gym utrustning för företag.

 Fakta Sole TT8:

 • Max användarvikt 180Kg
 • Användningstid 4 timmar per dag
 • Hastighetsintervall 0-20 km/h
 • Löp yta bredd 56cm
 • Löp yta längd 152 cm
 • 10 förinställda program
 • Lutningsintervall  0-15 %

Det passar bra för företags gym, hotell,kontor, bostadsrättsföreningar, skolor,  och idrottsföreningar.
Detta är ett stabilt och prisvärt val som lämpar sig bra för upp till 4 timmars daglig träning, som passar dom flesta löpstilar och kroppsstorlekar. Är du osäker på vilken typ av band som passar er bäst så kan träningspartner hjälpa er att hitta rätt .

Detta löpband har fått mycket goda resultat i flera oberoende tester. Är ni inte ett litet kontor utan ett större företag,då kan det vara klokt att investera i ett par motionsband och gåband så att alla kan springa eller promenera när dom har tid och lust.

Promenad/gåband

Det finns enklare promenad/gåband för ca 3000 kr. Dessa lämpar sig utmärkt för raska promenader. Alla kanske inte passar för löpträning utan är nöjda med en rask promenad. Har ni inte så stor lokal så kan en motionscykel eller en  crosstrainer vara ett bra komplement till företags gymmet.

Enkelt frågeformulär

Kanske kan det vara klokt att skicka ut ett litet frågeformulär med att par frågor kring träning och hälsa för att att ta reda på vilken typ av friskvård som är mest passande för dig och  dina arbetskollegor.

Men snabb tillgång till träning på jobbet kan ni få en bättre kondition,mer energi,variation och förebygga ohälsa på kontoret.

Lösa problem på löpband

Många upplever att en kort löprunda eller en rask promenad kan skapa nya tankar och idéer på svårlösta problem. Så har du och kollegorna kört fast kan en tur på löpbandet vara den omväxling ni behöver för att hitta en innovativ lösning.
När ni ska köpa ett löpband till jobbet kan det vara bra att kika på garanti villkoren främst för att oftast har man en kortare garanti period när man köper ett band till arbetet.

Varför välja  träningspartner?

Orsaken till att vi främst tipsar om träningspartner är att dom har bra priser och bra produkter med rikstäckande service & support. Dom har även en snabb och smidig monteringsservice.  Att investera i hälsan är bra både för kropp och själ.

Tillbaka till loband.com

Här på denna sida finner du information och tips på vad du ska tänka på när du ska köpa löpband.