Billigt multigym

Prisvärt hemmagym

 

Många har idag svårt att hitta tid för sin träning men med ett multigym hemma har du direkt tillgång till träning och du slipper restiden till gymmet. Med ett hemma gym är det enkelt att hålla igång träningen och nå dina träningsmål. Du har nu tillgång till smidig gym utrustning i ditt eget hem och kan välja att träna hemma när du så önskar och i längden blir det billigare än att träna på gym! Att ha tillgång till snabb träning hemma gör det lättare att hålla igång med träningen.

 

Ablica 970  vår budget vinnare

Slipp köa på gymmet

I gym lokalen kan det även vara kö till vissa träningsredskap och du kanske måste vänta på din tur. Detta slipper du om du har ett billigt multigym hemma.  Människor som har tillgång till gym utrustning i sitt eget hem har friheten och lyxen att välja att träna när det passar dom och behöver inte trängas i omklädningsrummet.

Med ett hemma gym får du en hel träningsanläggning som ryms på en liten yta.Den ger dig en mångsidig och omväxlande träning, där du enkelt tränar hela kroppen utan att behöva byta redskap – utmärkt för dig som önskar ha många funktioner tillgängliga i ditt hemmagym.

Maskinerna är lätta att använda och det är enkelt att komma igång med träningen. Är du ovan vid träning så slipper du även bli uttittad på gymmet. Ett komplett hemmagym passar både dig som är mer rutinerade och dig som inte har tränat så mycket men vill komma igång.
Multigym online
Vill du beställa online så kan vi tipsa om www.sporttema.se Hos denna online butik hittar du flera prisvärda multigym av hög kvalité till bra priser och med prisgaranti! där kan du även köpa en tränings DVD med bra generella tips för dig som har köpt ett multigym.

Ett prisvärt budget val är Multigym Multi 970, Abilica

 

Ett prisvärt och litet hemgym med många möjligheter.

  • En stabil apparat med viktmagasin på 68 kg.
  • Med abilica 970 kan du träna armar, bröst, axlar, rygg, mage och ben.
  • Multi 960 kräver liten plats och kan placeras intill vägg/hörna.
  • Du har bl.a. möjlighet till följande övningar: sittande bänkpress, pec-dec, bencurl, armcurl & rodd.

Det finns ännu billigare hemmagym, men då är det från mindre kända tillverkare och med sämre funktioner och hållbarhet. Abilica är ett bra välkänt märke inom träningsutrustning och träningsmaskiner och de håller alltid en hög nivå.

Sporttema har inte bara låga priser och ett bra utbud. Det är viktigt att kunden är nöjd och trygg i sitt köp.

Beställer du hos sporttema så har dom :

  • 30 dagars öppet köp
  • Lägsta priset-garanti (samma pris + ytterligare 20 % av mellanskillnaden)
  • Fraktfritt eller en låg fraktkostnad
  • Snabb leverans
  • 3 års garanti
  • Det är certifierad av Trygg e-handel

⇒Läs mer och beställ abilica 970 hos sporttema.

 

Tänk på att anpassa vikterna efter dina behov

Om du köper du ett multigym som har viktmagasin är det klokt att du väljer ett där viktmagasinen passar dina krav. Kommer du att köra på lättare motionsstyrketräning så räcker oftast ca 45 kg + i vikter. Ska du däremot köra mer avancerad träning bör viktmagasinet vara runt 80 + kg. Budget valet från ablica har ett viktmagasin på 68kg och passar utmärkt som ett första val för dig som vill träna med relativt lätta vikter.

Ett annat prisvärt multigym är ProfiGym C30, insportline


Med detta hemmagym kan du träna några av de allra vanligaste gym övningarna Det du kan göra med detta multigym är pec-deck, sittande bänkpress, latsdrag, sittande rodd, benspark m.fl.
Ett hemmagym från insportline kan ge träning för hela kroppen med över 100 olika övningar förutsatt att man har tillräckligt med fantasi.

Mer info...

Det är byggt i en kraftig stålkonstruktion som utgörs av 50 mm ovala metallrör med slittålig ytbeläggning och har även försetts med bekväma halkfria handtag med en diameter på 25 mm och ett bekvämt anatomiskt utformat ryggstöd. Det har ett 45 kg viktmagasin (9 x 5 kg vikter) passar perfekt för dig som vill komma i gång med hemma träning och vill slippa gå till gymmet och minska risken att få corona virus eller andra infektioner.

När man har tillgång till träning hemma så är det svårare att hitta på ursäkter, att snabbt ha tillgång till träning hemma är smidigt. Vill du veta mer om detta prisvärda hemgym från sportgymbutiken då kan du …läsa mer här

Vill du ha ett tyst gym som även är lätt kan du kika på Bioforce Finnlo by Hammer.

 

Bäst i test 2018, Bio Force Finnlo by Hammer

Vill du ha ett lite bättre multigym så kan du kika på Hemmagym Bio Force *Bäst i test 2018*, Finnlo by Hammer

Mycket tyst multigym

Det är ett smidigt gym som ger tyst och funktionell träning för hela kroppen. Multigymmet har sofistikerat kabelsystem med många justerbara glid positioner och revolutionerande motståndsteknik, TNT. Tyst och smidigt Inga vikter, inget buller, extrem träningsvariation – det perfekta multi gymmet för ditt hem. Bio Force har revolutionerat styrketräningen!

Träna med ett jämnt motstånd

Istället för traditionella viktblock tränar du på Bio Force Hemmagym med den rymdkvalificerade motståndsteknologin TNT. Två kvävefyllda cylindrar på baksidan ger ett jämnt motstånd på upp till 100 kg (2 x 50 kg) och drivs helt ljudlöst.

Mer än 100 övningsmöjligheter!, Butterfly, bänkpress, latsdrag, benspark, arm curl, rodd, tricepspress, benpress, benlyft, magträning, bilateral träning och ännu mer. Inga vikter som blockerar p.g.a. den innovativa TNT-Motståndsystemet för smidig och tyst rörelse utan de vanliga skrymmande viktmagasinen.  Denna maskin är även ganska lätt, väger ca 70kg. Tack vare dom smidiga transport hjulen kan det enkelt flyttas undan när det inte används.

Går att boka hos www.sportgymbutiken.se

  Läs mer och beställ här

Detta är ett toppen val under 10 000kr

En stor fördel med att köpa träningsutrustning på nätet är såklart att du slipper ägna tid åt att åka runt och leta efter multigym i de fysiska butikerna, utan du kan i lugn och ro surfa runt online för att sedan göra ditt köp. Vänta inte för länge att slå till när du  har hittat en produkt som passar din plånbok och dina önskemål. Många av dom mest prisvärda modellerna brukar ta slut snabbt! Vill du inte köpa ett löpband så kan ett bra gym för hemma bruk vara ett smart alternativ. Om du har gått om plats  och god ekonomi så kan du köpa båda två, då har du tillgång till både konditionsträning och styrketräning hemma. Här kan du läsa mer om vad du ska tänka på när du ska köpa multigym

Det finns även andra val av övningsutrustning för hemmet. Kanske kan en bra motionscykel vara ett vettigt alternativ. en träningscykel tar inte stor plats men är ypperligt för att träna kondition och benstyrka. Vänta inte med att komma igång börja din förändring 2023! Den bästa träningen är den som blir av!

Här på denna sida finner du information och tips på vad du ska tänka på när du ska köpa löpband.