Billigt löpband

Bra löpband

Vi vill alla göra fynd och hitta ett billigt löpband till en låg kostnad! Det finns billiga band från ca 3000kr hos lågpris butiker, men dessa löpband är ofta av dålig kvalité och du kan inte förvänta dig någon bra service eller garanti.   Ofta ha dessa billiga löpband en för kort löp yta och bandet är för smalt. Att träna på ett smalt och för kort löpband är både tråkigt, svårt och ibland även  farligt! Köp ett bra löpband som ger dig goda möjligheter att löpträna  hemma:

Prisvärda löpband 2017

Om du vill ha ett bra och prisvärt löpband så får du räkna med att betala ca 7000kr -17000kr.  I denna prisklass hittar du flera bra löpband med bra funktioner och stabila konstruktioner som håller i många år. Kanske kan det vara en bra investering till friskvård på  jobbet?

Budget löpband

Ett bra budget val kan vara Abilica Trex 7  som har 12 olika program som ger dig en varierande träning. Den har 10 st dämp kuddar under löp mattan ger god dämpning. Löpmattan är 40×130 cm. Hastigheten kan du  justera från 0 till 16 km/t.  Den har en 1,75 HK motor. Elektronisk höjdjustering i 15 nivåer.

Passar dig som vill ha ett enkelt och ett prisvärt löpband som inte tar så mycket plats. Uppfällbar med transporthjul. Max användarvikt 115 kg .Detta band kostar ca 7000kr hos sportgymbutken.se.

Bra löpband i mellan prisklass

NordicTrack T12.2

Bra löpband NT12.2

Bra löpband NT12.2 Ett bra löpband till ett vettigt pris!
Öka din kondition med NordicTrack T12.2, löpbandet som ger otrolig bra träningsmöjligheter, överlägsen teknik och bra löpkomfort.
Detta löpband har snabbknappar som underlättar intervallträning och 24 inbyggda program.
Motor : 2.75 Hk
Löpyta längd: 147.00 cm
Löpyta bredd: 51.00 cm
Hastighet: 20.00 km/h
Lutning %: 0-12
Garanti: 2 År (hemmabruk)


Kolla priset!

Till butiken!
Recenserad av Sven den 2014-02-06 19:09
Är nöjd med mitt nya löpband. Funktionerna räcker helt klart för mig som springer ett par gånger i veckan. Bra leverans tog bara ett par dar och skön dämpning!
Recenserad av Fredrik den 2013-12-03 11:57
Mycket bra band för pengarna - hög hastighet med bra dämpning. Mycket nöjd!

Källa:traningspartner.se

Detta löpband ger otroligt många  bra träningsmöjligheter, överlägsen teknik och underbar löp komfort. Detta band har hela 24 förprogrammerade program och en stark motor på 2,75 hk. med en starkare motor kan du träna längre pass utan att anstränga motorn.   Passar dig som tränar lite oftare och kör träningspass som är lite längre. Max användarvikt 150kg. Detta band kostar ca 11000kr inkl frakt.

Mest prisvärda proffs löpbandet

Det är  förmodligen test vinnaren Sole F85 löpband . Det ett av de mest prisvärda löpbanden för hemmabruk.   Detta löpband har blivit utsett till ”bästa köp” av den tongivande branschsajten treadmilldoctor.com. Löpbandet har även fått högsta betyg samt utmärkningen ”bästa proffsval” i Nordens största löpband-test på Bäst-i-test.se.
Verkar detta löpband intressant kan du läsa mer här löpband test vinnare Hoppas att du  hittar ett löpband som passar  dig och din plånbok!

Har du inte råd att köpa in ett löpband själv kan du kanske få chefen att beställa ett till arbetsplatsen. Friskvård behöver vi alla för att må bra och prestera på topp!

Åter till lopband.com

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *