Billigt löpband [master t 20 fitness]

Bra löpband

Vi vill alla göra fynd och hitta ett billigt löpband till en låg kostnad! Det finns billiga band från ca 3000kr hos lågpris butiker, men dessa löpband är ofta av dålig kvalité och du kan inte förvänta dig någon bra service eller garanti.   Ofta har dessa billiga löpband en för kort löp yta och bandet är för smalt. Att träna på ett smalt och för kort löpband är både tråkigt, svårt och ibland även farligt! Köp ett bra löpband som ger dig goda möjligheter att löpträna  hemma tryggt och säkert. Framförallt på höst och vinter är det skönt att kunna träna hemma och slippa regn och halka.

billiga löpband från olika butiker online

Här hittar du ett urval av billiga löpband från olika butiker online. Vi jämför pris så att du alltid kan hitta löpband billigt i Sverige och det bästa alternativet oavsett vilka behov du har. Det finns billiga löpband av grym kvalitet, du behöver bara fundera ut vilka funktioner du vill att just ditt löpband ska vara utrustat med. En mindre modell går enkelt att fälla ihop och ställa undan när du inte nyttjar det, men en mer avancerad större modell är oftast stationär. Nästan alla löpband har olika lutningar som gör det möjligt att snabbt variera din träning. Du bör också titta på hur många kilon löpbandet klarar, vilken typ av motor det har och om det har en pulsmätare. Ett bra löpband ger dig detaljerad information om din träning så att du kan hålla koll på din utveckling och gradvis öka din utmanande träning.

Testvinnande budget val

Vill du hitta ett bra budget val så kan du kika på master T20 fitness. Detta band fick betyget bäst i test av bäst i test.se 2022.

Master t20 fitness är lätt att flytta och fälla ihop det är inte lika bra som storebror master t25, men är ett bra  billigt prispressat val att börja din hemma löpning på.

För pris på master t20 fitness löpband besök www. traningsmaskiner.com dom säljer det till ett kanon pris. Just nu har dom upp till 40% rabatt på utvalda löpband.

Glöm inte bort att även investera i en  underlagsmatta och rätt smörjmedel!

Prisvärda löpband 2023

Om du vill ha ett bra och prisvärt löpband så får du räkna med att betala från ca 7000kr -20 000kr.  I denna prisklass hittar du flera bra löpband med bra funktioner och stabila konstruktioner som håller i många år. Kanske kan det vara en bra investering till friskvård på  jobbet?  På start sidan finner du bra tips på billiga och bra löpband både för motionären och den lite mer avancerade löparen. Sole har flera testvinnare som kan vara kloka val att investera i.

Mest prisvärda proffs löpbandet

Det är  förmodligen test vinnaren Sole F85 löpband . Det ett av de mest prisvärda löpbanden för hemmabruk.   Detta löpband har blivit utsett till ”bästa köp” av den tongivande branschsajten treadmilldoctor.com. Löpbandet har även fått högsta betyg samt utmärkningen ”bästa proffsval” i Nordens största löpband-test på Bäst-i-test.se.
Verkar detta löpband intressant kan du läsa mer här löpband test vinnare Hoppas att du  hittar ett löpband som passar dig och din plånbok.

Sole f63

Sole har även ett lite billigare val som heter f63  titta på ett video klippet uppe till höger, om du vill veta mer om detta.

Glöm inte bort att ta hand om ditt löpband och serva bandet som tillverkaren föreslår,då kommer du ha glädje av ditt band i många år. Kom ihåg att välja ett smörjmedel som passar just din typ av band. Det finns silikon smörjmedel och även ett Speciellt vax smörjmedel för löpband med vaxad löp matta . Förebyggande underhåll och regelbundna smörjning ökar livslängden på ditt löpband avsevärd!

Har du inte råd att köpa in ett löpband själv kan du kanske få chefen att beställa ett till arbetsplatsen. Friskvård behöver vi alla för att må bra och prestera på topp! Här kan du läsa mer om bra tips på löpband till företaget

Du får räkna med att lägga ut ca 30 000kr om du vill ha ett hållbart och stabilt band som tål daglig träning i ett par timmar.

Lämna en kommentar

Här på denna sida finner du information och tips på vad du ska tänka på när du ska köpa löpband.