Test & Recension Motionscykel Christopeit Sport AL 2

Omdöme & Recension av motionscykel AL 2 Testvinnare i budget klassen

av lopband.com

Träningsprogram
Kvalité
Pris
Sittställning
Motståndsnivåer

Sammanfattning

En stabil motionscykel som enkelt kan ge dig den konditionsnivå du söker. Passar både för lätt hemmaträning och för dig som har en högre ambition med din träning. Detta gör att den enkelt kan anpassas för hela familjens tränings önskemål. Helt klart ett toppval i budget klassen med smidiga inställningar och lagom med program val. Displayen på Engelska är tydlig och överskådlig. Den har magnetiskt motstånd som ger en tyst gång utan gnissel.

4.6

Pris

Denna modell kostar ca 4000kr och tycker du att detta pris är lite högt så finns det en lillebror till denna modell som heter AL1 . Det är en snarlik modell som har lite enklare display och du ställer in motståndet manuellt. AL1 kostar ca 3000kr. Det kan tyckas vara lite i högsta laget att betala 4000kr för ett budget val men du får bra valuta för dina pengar.

Fakta och egenskaper motionscykel AL 2 :

En stor touch display.
6 fönster visar tid, hastighet, distans, total distans, watt, kaloriförbrukning, pedaltramp per minut och puls.
Hållare för surfplatta
Programmerbar på mål om tid, distans och kaloriförbrukning
24 motståndsnivåer
9 kg svänghjul ger jämn gång
17 träningsprogram varav
6 förprogrammerade
4 Pulsstyrda program
4 Individuella program
1 Manuellt program
1 Kroppsfetts program
1 Hastighetsberoende program
Motstånd 20-400 watt ger dig bra motstånd
Motståndet justerbart i steg om 5 watt
Magnetiskt motstånd garanterar en tyst gång
Sadel justerbart horisontellt och vertikalt så du sitter bra
Sadel och styre med justerbar lutning
Fötterna kan justeras om golv etc inte är plant
Transporthjul fram för att enkelt kunna flyttas
220 v adapter ingår,inga batterier behövs
Fitness test
Max användarvikt 150 kg
Garanti 3 år

Fördelar och nackdelar med modellen

Fördelar: Modellen är stadig och erbjuder lagom med program. Alla inställningsmöjligheter gör det enkelt för alla att finna en bra sitt ställning. Bra svänghjul för denna prisklass.

Nackdelar: Displayen är på Engelska och den har ingen bakgrundsbelysning.

Betyg motionscykel AL 2

Vi ger den 4,6/5 och anser att den helt klart är ett toppval i budget klassen. Det vi främst gillar är det stabila svänghjulet som ger en tyst och stabil gång. Dom motståndsinställningarna i steg om 5 watt och övriga program ger en rolig och stimulerande träng för hela familjen.

dom erbjuder 30 dagars öppet köp, prova varan i lugn och ro hemma. Inte nöjd kan man returnera varan till oss inom 30 dagar i sin originalförpackningen och få sina pengar tillbaka.
Lägsta priset garanti. Du behöver inte söka vidare utan beställ av dom. Skulle du sedan hitta AL2 till ett lägre pris hos en annan återförsäljare ger dom samma pris + ytterligare 10 % av mellanskillnaden. På deras hemsida kan du även se en bra informations film om cykeln.

Tack för att du har läst denna recension. Hoppas att det gav dig en bra bild av vad du kan vänta dig om du skulle investera i denna modell. Tänk på att även om denna modell är tyst så är det klokt att investera i en skyddsmatta. Som tillval kan du även beställa denna cykel monterad och klar. Du får räkna med att det tar ca 30minuter att montera ihop den.

Glöm inte att läsa igenom bruksanvisningen noga innan du sätter igång. Det finns även en video på youtube (på Tyska) som visar hur du går tillväga för att montera ihop cykeln. Snart kommer du kunna ta del av andra recensioner av träningscyklar i olika prisklasser. Tänk på att den bästa träningen är den som blir av!

Här på denna sida finner du information och tips på vad du ska tänka på när du ska köpa löpband.